Vi hade i alla fall tur med vädret

Jag och Catarina tog en chansning och tog oss ut på en hike. Höll tummarna att vi skulle få uppehåll. Paraply och regnjacka låg nerpackat fall i fall men vi hade tur. Kom bara en liten skur som var över på nån minut. Annars helt ok väder. Solen kom fram emellanåt och då blev det varmt.

 

Blev smågator och stigar i borgenområdet denna gången också. En runda på ca 7 km. Har laddat ner appen Endomondo där man kan se rutten via både vanlig karta och som denna. Klicka på kartan för att se rutten på Endomondo.

 

En mysig restaurang. Lemon Garden eller nåt sånt heter den. Har aldrig varit där men vi passerar den varje gång vi går upp i borgenområdet och startar uppstigningen vid Röda tornet.

 

 

Mandelträden står i full blom.

 

Molnigt så de snötäckta bergen syntes inte idag.

 

Vackert ändå!

 

Ingen klättring hela vägen upp idag bara en liten bit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Små sötnosar som denna möter vi mest överallt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Å här hamnade vi i ett reklam-för-camel-wrestling-och-banana-festival tåg.

 

Festivalen jag skrev ett inlägg om härom dan.

 

Tycker mest synd om kamelerna. Spökas ut med en massa pynt och ska sen underhålla oss människor med brottning. Nä! Inget vi kommer supporta.

Efter hajk får man ta ett glas rött. Det gjorde vi också. På Istanbul Café såklart. Vi hann väl sitta där 15 minuter sen öppnade sig himlen och regnet vräkte ner en bra stund så vi hade i alla fall tur med vädret under vår hajk.

Skönt trött och lagom seg nu. Blir en kväll i soffan.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Utflykter stora som små, Väder and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vi hade i alla fall tur med vädret

  1. Ama de casa says:

    Oj vad duktiga ni är på att promenera! 🙂

Kommentera