Köldchock?

När jag stängde av mobillarmet imorse kommer det upp ett meddelande som säger, inget sim kort.
Tryckte på några appar. Tänkte att den bara var lite sömnig men 2 gånger till kommer samma meddelande upp och även uppe i vänstra hörnet stod det inget sim kort.
Fick ta ut sim kortet och sätta i det igen och då blev det som vanligt.
Fick en köldchock under natten kanske?! Aldrig varit med om detta innan. Bara att den stängts av pga värme. Hände på stranden i somras.
Kör inte ac’n i sovrummet på natten, bara innan läggdax sen räcker det med duntäckena. Iskallt när man drar undan täcket och ska gå upp. 14 grader hade vi i vardagsrummet när jag kom upp. Säkert samma i sovrummet. Satte snabbt på ac’n.

(null)
Här står favoriten och strålar denna soliga men kyliga morgon. Foreca visar just nu +1, Yahoo +7, insta +6 (och regn) och Catarinas termometer visar +8. Välj fritt. Jag väljer +8 men tror mer på 5-6.

God morgon!

This entry was posted in Väder and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Köldchock?

 1. farfar hebbe says:

  Mors,,Fy bubblan,med tanke på hus husen hos er är byggda så kan jag förstå att kylan snabbt kryper in i lägenheten,skiljer ju en hel del i isolering mot här hemma..Hoppas det blir varmare snabbt nu hos dig..Haé Kram.

 2. Mamma says:

  God Morgon!
  Men nu räcker det väl med kyla hos er 🙁 Vi har +4 och det är ju nästan samma men här ar det ju å andra sidan varmare än normalt. Vilket jag är tacksam för 🙂
  Puss o Kram! Ringer lite senare när du fikat färdigt.

 3. Ama de casa says:

  Ja, nu får det gärna bli varmare snart… Det värsta är att kliva ut ur duschen. Vi har ingen som helst värmekälla i badrummet. Utom duschen då… 🙂

 4. Eva says:

  Fint foto. Härligt me solstrålarna

Kommentera