Snäll eller ge efter för tjat

Catarina har kommit med börek till kontoret flera gånger. För ett tag sedan hade hon gjort dom vanliga med köttfärs som hon brukar göra men även en omgång med potatis och färsklök. Dom blev min favorit. Herre Gud så goda dom var. Detta sa jag till henne flera gånger. Igår kom hon med köttfärsbörek, också dom jätte goda men jag sa väl några gånger, typ 20 att dom med potatis är så goda.
Gissa vad hon kom med till kontoret idag?

(null)
Mina favorit börek. Potatis och färsklök.

(null)
Har redan fått i mig 3 och ska snart hugga in på den 4e.

Hon är så snäll Catarina eller så orkade hon inte med mitt tjat om dessa börek och gjorde en omgång bara för att få tyst på mig. Båda delar kanske.
Jag är lycklig i alla fall och tjat kan faktiskt löna sig.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Snäll eller ge efter för tjat

 1. Anna says:

  Detta Skulle jag gärna vilja ha recept på! Ser verkligen gott ut! Vilken lys du har, tjat eller inte, bara trevligt! Ha en bra dag! Kram

 2. farfar hebbe says:

  Hej du,,Nu blev jag nyfiken på Börek,,Hur gör man dom,,ser ju skitgoda ut..Haé Kram.

 3. Ama de casa says:

  Du verkar köra samma knep som jag: ”Tjat ger resultat” 🙂

 4. TantGlad says:

  Ojojoj……här bjuds det på goosaker. Ser ju hur gott ut som hellst ju.

  Hejsvejs och ha en fin söndag.

 5. Tess says:

  Hej! Så roligt att få följa din vardag i Turkiet. Ett vackert land. Jag och min syster har varit där vid två tillfällen och är inställda på att åka på nytt. Jag har dock en fråga:min syster är 26 år gammal och har utbildning inom restaurang/servering. Hon vill gärna åka dit för att arbeta. Hon har goda språkkunskaper i engelska. Hur går hon tillväga? Kan du tipsa om någon som söker personal? När vi talar upplever vi det som svårt att veta om de är seriösa eller inte. Du får gärna mejla mig! Tacksam för svar och tack för en trevlig blogg!

 6. Mamma says:

  Dom där vill jag gärna smaka. Hälsa Catarina det 🙂

Kommentera