Härliga sol

Äntligen är solen tillbaka efter 3 dagar med regn, hagel, åska och blåst.

(null)

(null)
Stranden har kommit lite i oordning efter alla stora vågor så en traktor har kört runt och ställt iordning sanden lite.

(null)

(null)
Dårar! Nog för att solen är tillbaka men något bikiniväder är det då inte. Bara 14-15 grader i skuggan och vinden är kylig.

(null)

(null)

(null)

(null)
Här låg Pupa Garden (cafét i regnbågsparken) innan men dom stängde ner under förra året.
Nu har det kommit upp ett nytt litet hus där…

(null)
Roberts Coffee minsann.

(null)
Det ligger ju mitt emot på andra sidan gatan. Verkar ju som dom kommer ta över Pupa också. Det nya var inte öppet än. Inga bord eller stolar har kommit fram men det kommer kanske. Vi får väl se vad det blir.

(null)
Allt regn som kom här la sig som snö i bergen.

Efter lilla promenaden gick jag till kontoret. Dit kom svenska Caroline en sväng så vi satt och surrade om väder och vind en stund. Trevligt Trevligt!

This entry was posted in Allt & Inget, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner, Väder and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Härliga sol

 1. Mamma says:

  Åh så underbart det ser ut! Idag visar sig Alanya verkligen från sin bästa sida. Så fräscht med grönska, blommor och sol från klarblå himmel. Suck, den som ändå vore där. Här är det fortfarande grått och +3 🙁
  Puss!

 2. pia says:

  Så skönt att vädret har vänt hos Er, men hur tänkte dom som lagt sig och solat?? Lite väl kyligt kan jag tycka 😉 Härliga foton du bjuder oss på det uppskattas högt ska du veta =) Ha en bra fortsättning på torsdagen!

  • Sand mellan tårna says:

   Kul att mina bilder uppskattas 🙂
   Ja fy, alldeles för kallt för att bara ligga i badkläder enligt mig.
   God morgon 🙂

 3. farfar hebbe says:

  Ja äntligen fick du se den,som jag haft i 3 dagar nu,,Solen..Fina bilder du tagit..Tantelanterna som låg på stranden såg du om dom levde??..Haé Kram.

 4. Lena Ljunggren says:

  Dårarna som ligger och solar kanske är desperata svenskar som inte sett mycket av solen denna vinter ??? Kleopatra stranden är verkligen vacker , känns bra att jag ska få komma dit i år igen ! ha en härlig helg / Lena

 5. Ama de casa says:

  Härligt! Idag har solen kommit hit också – äntligen! 🙂

Kommentera