Raketfart

Det händer inte ofta att något går snabbt här, typ aldrig men ibland sker mirakel. Idag skedde ett sådant.

Fläkten i min laptop har lagt av och vi lämnade in den till vår datakille. Visste inte om det räckte med stor rengöring eller om fläkten behövde bytas.

Han tittade på datorn och fläkten var trasig så den behövde bytas. Ok, lär väl ta några veckor som vanligt när nåt ska göras här. Inga problem egentligen då jag inte använder datorn så ofta utan mest mobilen eller Alex mini ipad när han inte använder den själv.

Gissa om jag blev förvånad när jag nu för nån timme sen får hem laptopen. Ny fläkt, uppdaterad och i tipp topp skick. Tog ju bara några timmar…

space-rocket-icon_55-292934189

Snacka om raketfart!

This entry was posted in Allt & Inget and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Raketfart

 1. pia says:

  Oj, ibland går det undan =) Annars så tar det mesta ”sin lilla tid” i Turkiet 😉 Vi beställde en tårta och jordgubbar åt dottern när hon fyllde år, fixade med chefen på hotellet och det var inga problem. Jo bara så att hennes dag gick och fram emot 22.00 knackar det på dörren??? Där kom tårtan och ”gubbarna”…Men det gick bra ändå, man får inte ha brådis 😉 Det är lite det som är tjusningen med Turkiet….händer det så händer det. Händer det inte så händer det inte…. Måste oxå säga att Alex är jätte duktig och presterar så bra i skolan. Förstår att Ni är stolta och det ska Ni vara. Jo marknaden var vi upp till, men vilket ”krims”. Inhandlade lite senap, hjortronsylt och tunnbröd och jag kan tala om att trots vantar och mössa och varm jacka så blåste det brrrr. Nu blir det fötterna i mys tofflor och sedan ska här ätas årets första semla med varm mjölk =)

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jag är nog fortfarande i chock hur snabbt det gick 😉
   Jag kommer nog aldrig vänja mig vid ”blir det så blir det”. Blir galen när allt tar sån tid och alltid ska det krångla. 😉
   Kul att du hittade lite på marknaden. Hoppas du hade en varm och skön kväll 🙂

 2. farfar hebbe says:

  Mors.Oj vad jag önskade att jag kunde säga detsamma,men här lyser solen med sin frånvaro..Inget snöfall just nu, -6,3 men det pratas om mer snö på radion,skit oxå..
  Det blir Uppsala för mig senare i dag,,ska snooza med Moa,,pappan är i Schweiz och mamman är med Loke på bandyträning..Haé Kram.

 3. Mamma says:

  God Morgon!
  Haha en liten överraskning i vardan 🙂 Man ska aldrig upphöra att förvånas!
  Puss o Kram Ha en bra dag!

 4. Ama de casa says:

  Ibland blir man överraskad… Skönt att det fixade sig så snabbt! 🙂

 5. Lena i Wales says:

  Vad trevligt att du är tillbaka i bloggvärlden. Hade nästa gett upp hoppet.
  Ha det bra!

Kommentera