Jullov

Min wordpress blogg app kraschar varje gång jag ska lägga in bilder (och kan inte svara på kommentarer). Började efter senaste uppdateringen i början på denna vecka så jag har använt datorn. Den har jag inte med till Sverige och mammas dator är så långsam och trött så jag tar jullov från bloggen men ni hittar mig på instagram som xelai22 om ni vill.

Önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

This entry was posted in Allt & Inget, Bloggvärlden and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Jullov

 1. Och jag har bytt blogg..inte hunnit med så mye men nya adressen är här : http://ngelmeddoldahorn.blogg.se/ av ngn konstig anledning kom inte Ä:et med när jag registrerade namnet så det blir bara ngelmed… , skrothandlarnsdotter hoppar jag bara in i ngn enstaka gång numera. den bidde så spretig o var inte förtjust i bloggplatsen längre. Kramiz

 2. Lena i Wales says:

  Hoppas du kan läsa kommentarer i alla fall. Jag vill gäran önska dej en God Jul!

 3. Ama de casa says:

  Men vad trist att det krånglar! Men att ha jullov är ju inte så tokigt det heller 🙂

  God Jul och Gott Nytt År till dig, Alex och mamsen 🙂

 4. Nina says:

  God Jul till er också, njut av tiden i Sverige!
  Hoppas vi kan läsa om er nästa år igen!

 5. Ama de casa says:

  Hoppas att ni får en underbar julafton!

  Kram och God Jul!

 6. Ama de casa says:

  Ha nu ett riktigt Gott Nytt År! 🙂

 7. farfar hebbe says:

  Mors,,När tänker du få snurr på bloggen igen,,du får skrämma upp din dator saknar deina fina bildserier från dina vandringar i ditt närområde..Haé Kram.

 8. Ama de casa says:

  Men alltså… Hur långt jullov HAR du egentligen? 😉

 9. Isabelle says:

  Kom igen Karina bloggaaaa!!! Denna bloggen är ju en av mina favoriter! En läsare som saknar att drömma sig bort till Turkiet haha hoppas du haft en bra början på det nya året:)

Kommentera