Alanya töms på folk

Många som åker härifrån nu närmsta dagarna, ja närmsta dygnet. Bara imorn är vi flera som ger oss av utanför Turkiet. Jag och Alex åker, Chris, Alex kompis åker, en till svurkfamilj har jag för mig åker imorgon, Hasans bror Ahmet ska ut och flyga liksom Haci, vår kontorskille. Alla vi åker imorgon sen på måndag hörde jag 2 som var på kontoret prata om att dom åker till Holland eller om det var Tyskland eller både och. Lyssnade inte så noga samt nån engelska som också åker och en svurkfamilj. På tisdag en turk som åker till Finland så just nu töms Alanya på folk. Många säsongsarbetare har ju redan lämnat och åkt hem till sina hemstäder men såklart finns det en och annan kvar här som håller ställningarna.

Här är vi i stort sett redo att åka. Granen och annat pynt är nerplockat, väskorna packade. Bara det sista som ska ner så nu är det bara väntan och slå ihjäl dom sista timmarna innan vi runt midnatt åker mot flygplatsen.

Alex har precis slutat skolan och Hasan hämtar honom direkt vid läxstället så behöver han inte gå dit idag utan åker sen direkt till kontoret då han så gärna ville träffa sin kompis Ramazan och leka ett par timmar.

This entry was posted in Flyger & Far and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Alanya töms på folk

 1. Laura says:

  Trevlig resa! Vi åker också imorgon, kanske vi stöter ihop på flygplatsen då?! 🙂 Antar att ni byter i Istanbul?

 2. farfar hebbe says:

  Hej du..Ja då står det inte på förrän ni kliver ut planet på Landvetter…
  Isak är ett poppis namn,har varit så nu rätt länge..
  Säger väl Välkommen hem till Sverige och Göteborg..Haé Kram.

 3. Ama de casa says:

  Det är samma här. Många åker norrut för att fira jul. Men å andra sidan är det ännu fler som kommer hit ner för att tillbringa julen i sol och osnö 🙂

Kommentera