Seg och somrig

Är julkalendern på SVT jag talar om. Visst är den lite spännande då och då och Alex tycker den är ok men han saknar vintrig miljö.
Känns inte alls som julkalendern utan bara som en vanlig tv serie.

IMG_5426.JPG
Här är radiokalendern. Bara bilden får mig att känna julkänslan. Vi lyssnar inte på den men Alex öppnar ändå luckan varje dag.

IMG_5427.JPG
Här är då tv kalendern. Allt annat än vinter och jul. Seg är den också och inget händer. Nu när vi kommit till halvtid får man ju hoppas det kommer hända mer och inte bara sista sekunderna i varje avsnitt som det är nu.

Nä, detta året får julkalendern inga tummar upp av oss. Det som drar ner alltihop är miljön och sen att den är seg.

This entry was posted in Högtider and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Seg och somrig

 1. Mamma says:

  Håller med, jag har slutat titta på den.
  Ha en mysig helg!
  Kramar!

 2. Aurora says:

  Vem saknar inte en vintrig miljö. Den finns inte ens här norrut. Och i en adventskalender borde det vara ett måste.

 3. Ama de casa says:

  Jag såg halva första avsnittet, sen orkade jag inte mer. Tacka vet jag Hedenhös! 🙂

 4. Ama de casa says:

  sv: Låter som Babahunden har det perfekta livet. Man kan nog inte ha det bättre som en ompysslad gatuhund 🙂

 5. Lena Ljunggren says:

  Erkänner att trots min något höga ålder och inte några barn som bor hemma brukar jag tycka det är roligt att se tv julkalendern. Men tyvärr så är detta års kalender inte i min smak , jag vill ha mer jul ! Älskade tjuvarnas jul som var för några år sedan…….Så håller med er kanske bra som serie men inte som julkalender! Men som tur är blir det jul i alla fall ! Ha det bra tills ni får åka till kära Sverige! / Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Haha ja tur julen kommer ändå 🙂 Håller med dig, Tjuvarnas jul var urbra. Så mysig och vintrig. Helt suverän!
   Även förra året med Hedenhös och året innan med Gyllene Knorren eller vad den hette.
   Bästa någonsin måste väl ändå vara Trolltider. Jösses vad jag älskade den 🙂

 6. farfar hebbe says:

  Kväller Jag vet inget om årets kalendrar,har hört lite på radion om mornarna..Klart Alex kan hänga på dagens namnsdag,,har en kompis vars son heter Alexander,,men har bara hört Alex om honom..Så Grattis Alex på namnsdagen..Haé Kram

 7. farfar hebbe says:

  Kväller,,Barnen är rätt så bra på att ha kul tillsammans,och om jag vill se något speciellt,så acepterar dom det och roar sig på egen hand..Haé Kram.

Kommentera