Bloglovin blockerat i Turkiet?!

Under ett par tre veckor har jag svurit över min bloglovin app som bara snurrar och vägrar uppdatera inlägg. Har tagit bort appen och installerat på nytt flera gånger.

I början på förra veckan tänkte jag att jag skulle gå in på bloglovin via datorn. Gissa om jag blev förvånad när jag ser att sidan är blockerad. What´s the point liksom?? Du kommer ju fortfarande åt alla bloggar genom att skriva adressen i webläsaren eller bara söka på google (vpn funkar ju med) så det är ju inte så att jag inte kunnat läsa mina bloggar.  Bloglovin är ju bara ett smidigt sätt att samla bloggarna man följer.

Undrar vad anledningen till blockeringen är?? Känns inte som den skulle ge nån effekt på nåt sätt.

Make no sense!!

This entry was posted in Turkiet är Turkiet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bloglovin blockerat i Turkiet?!

 1. Ja den är tyvärr blockerad i Turkiet. Den kan användas för att följa dig i ex Sverige men du kan inte använda/gå in på hemsidan.
  Jag tror den kommer fungera igen om några veckor eller så. Förhoppning, jag har lättare koll på bloggar jag följer lite då och då med bloglovin.

  Ha de så bra! Kram

 2. Laura says:

  Bloglovin har varit blockerat i ungefär en månad nu. Vet inte heller vad anledningen är… Tråkigt eftersom jag brukade läsa via mobilen, men på Ahmets dator funkar det (han måste ha ändrat på inställningarna) så jag försöker ta mig tid att läsa lite bloggar varje dag. 🙂 Avkoppling då Mert sover. 🙂

 3. Ama de casa says:

  Men gud så knäppt! Kan inte heller förstå meningen med det…

Kommentera