44 år utan hål

Inga hål i tänderna denna gången heller. Har lyckats klara mig igenom hela livet hittills utan att få ett endaste litet hål.
Ren och fräsch i munnen efter stor rengöring. Härligt!

IMG_5042.JPG
Alex tänder blir röntgade. Så smidig nu för tiden. Biter bara lätt på en grej och inte som när jag var liten och man skulle bita i dom där plastgrejorna som gjorde så jäkla ont. Nu känns det inte alls. Hans tänder så tipp topp ut. Alex tyckte det var häftigt att se sina nya tänder som ligger där och väntar på att få komma upp. Han tyckte det var skumt att dom redan fanns där klara liksom.

This entry was posted in Alex, Allt & Inget and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to 44 år utan hål

 1. Lena i Wales says:

  Lycko dej, inte ett enda hål, aldrig! Jag har väldigt dåliga tänder och vågar inte tänka på all pina och alla pengar jag spenderat hos tandläkaren! Uppskatta din bra tänder!

 2. Susanne says:

  Hej i Sverige får man fortfarande bita i hårda plastbitar som gör ont när man röntgar sina tänder. Vad roligt att du klarat dig utan hål så länge, själv klarade jag mig till jag var 30 år (nu är jag 45 och har lagat 3 hål)

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jag såg några vänner på fb berätta i en kommentar till inlägget att man fortfarande använder plastgrejorna. Aj!

 3. Ama de casa says:

  Gud vad duktigt! Jag har inte haft hål på mååånga år, däremot spökar gamla lagningar och plomber trillar ur… Det slipper ju du – lyllo!!!
  🙂

  Den där röntgengrejen har jag saknat! Fy fasen för dom där vassa grejerna… Ska tipsa min tandis på måndag. GAAAHH!!! Jo, jag ska dit då. Längtar… NOT! (Inte dom heller, jag beter mig inte särskilt vuxet där om man säger så… 😉 )
  🙂

Kommentera