Är ni nöjda nu?

”Vi hatar invandrare så jävla mycket att vi inte har några problem med att orsaka regeringskris för att bevisa det. Vi tänker fälla varje regering som inte hjälper oss omsätta vår rasism i praktiken. Vi skiter fullständigt i alla utsatta grupper i samhället, såsom arbetslösa, unga eller pensionärer (i förra veckan krävde landets fyra största pensionärsorganisationer att vi skulle stödja regeringens budget eftersom den innehöll stora förbättringar för de äldre, men vem fan bryr sig om vad de där gamla kadavren tycker? Vi har ju redan lurat dem att rösta på oss). Visst, vi hatar i och för sig kvinnor, bögar och politiska motståndare också, men det enda vi VERKLIGEN brinner för är att stänga dörren för människor som flyr för sina liv. Heja oss!”
Idag nådde svensk politik en ny lägstanivå. Rasisterna tillåts orsaka regeringskris. Och ni 13 procent som gav dem era röster, detta är helt och hållet ERT fel. Det är INTE synd om er. Jag hoppas att ni har förstånd nog att skämmas idag.

Text/Inlägg ovan från Facebook

Ni, 13% har ju inte visat er alltför begåvade innan så frågan är om ni ens förstår vad ni ställt till med? Försatt ett av världens bästa länder i en regeringskris. För vad?? För att ni har så svårt för att hjälpa människor i nöd?? För att ni missnöjesröstat?? För att ni bara är obegåvade?? Det ni nu ställt till med kommer påverka även er. Svenska kronan försvagas och hela den svenska ekonomin kommer påverkas negativt vilket även ni kommer få känna av och då ska ni bara knipa käft och inte yppa ett pip av gnäll.

Grattis!! Hoppas ni är nöjda nu.

Sen är det ju bara pinsamt att Löfven inte klarade bilda en hållbar regering.

Löfven lovade att avgå om Alliansens budget vann.

– Jag kommer inte att sitta kvar om Alliansens budget vinner. Det vore rent korkat att göra annat, säger statsminister Stefen Löfven (S) till Aftonbladet.

Ja det är väl bara att konstatera att han är både en lögnare och korkad. Extraval utlyst och då kan vi ju göra en tillbakablick på nya regeringens 2 månader vid makten.

 • Löfven håller tillsammans med V en presskonferens om vinster i välfärden med ett tonläge som andas mer kommunism än medborgarinflytande.
 • Enligt anvisning från V lägger Löfven fram en proposition om slopat vårdval, som sågas av Lagrådet och återkallas.
 • Regeringen lovar att friskoleöverenskommelsen ska ligga fast, sedan gör den inte det.
 • Byggandet av Förbifart Stockholm läggs på is till 1 maj 2015. S ger en beskrivning av konsekvenserna av beslutet. MP en annan.
 • Regeringen öppnar genom ett regeringsbeslut för en stängning av Bromma flygplats, när över 20 procent av kontraktstiden återstår.
 • Utrikesminister Margot Wallström uttrycker sig oförsiktigt om svenska folkets rädsla för Vladimir Putin. Regeringen stänger dörren till Nato. Och beslutar att erkänna Palestina som stat utan att först ta upp det i Utrikesnämnden.
 • Stefan Löfven visar dåligt handlag inför sitt första toppmöte i Bryssel och orsakar förvirring i riksdagens EU-nämnd.
 • Socialdemokraterna bjuder på eget bevåg in MP till den blytunga Pensionsgruppen, där alliansen och S har gått ed på att vara överens om vartenda kommatecken som rör arbetet med pensioner.
 • Finansminister Magdalena Andersson svartmålar mot bättre vetande svensk ekonomi och upprepar orimliga utsagor hela hösten.
 • Marginalskatterna höjs i S–MP-budgeten trots att de lovat att inte höja skatten på arbete och trots att det inte skulle ge några extra statsinkomster att tala om.

Ovan text från di.se

Extra val 22/3-2015 – Rösta smart!!

This entry was posted in Allt & Inget and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Är ni nöjda nu?

 1. Mamma says:

  Det är bedrövligt alltihop. Oavsett vilket parti våra representanter tillhör så har dom ett ansvar för Sverige och svenska folket och borde ta det. Tyvärr orsakar dom stor skada istället

 2. Ama de casa says:

  Ja fy vilken röra det blev av den redan befintliga röran…

  Men dom båda blocken måste för sjutton bemöta SD. Inte bara negligera, stoppa huvudet i sanden och låtsas att dom inte finns…

Kommentera