Varm om fötterna

Så där, nu har jag fått köpt ett par kängor på Tradera till Alex så han håller sig varm om fötterna under dom 2 veckorna vi är i Sverige.

197828836_c635388e-e147-49f6-8893-21b0f4f6b0a2

149:-. Helt ok! 79:- för kängorna och 70:- för frakten.

Fredag= Fredagsfika men först lite snabbt röj här hemma innan jag sticker iväg på det.

God morgon från ett halvklart Alanya. +6 visar yahoo väder?!?! Känns alldeles för kallt så jag byter till en annan väderapp. Sådär + 11 visar instaweather och +12 Foreca. Kändes dock lite varmare än 11-12 när jag följde Alex ut till bussen. Kan bero på att jag höll på att svettas ihjäl här hemma. Alex frös och vägrade stänga av ac´n fast vi nog hade 30 grader inne så jag tyckte det var ganska skönt att komma ut i friska luften. Alex brukar annars vara den som är varm och jag den som alltid fryser men han var riktigt morgonfrusen idag.

This entry was posted in Alex, Shopping, Väder and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Varm om fötterna

 1. farfar hebbe says:

  Mors,,Rejäla doningar för Alex fossingar..Svårt att få lagom temp när en svettas o den andre fryser..Haé Kram..

 2. Mamma says:

  God Morgon!
  Va bra att du fick tag i kängor! Och fina ser dom ut också 🙂
  Trevlig fredagsfika! Jag ringer senare.
  Puss o Kram!

 3. Ama de casa says:

  Haha! Jag brukar också hoppa runt bland sajterna tills jag hittar ett väder som passar mig 🙂

  Bra fynd där! 🙂

Kommentera