Japp, solen är tillbaka

Å skiner från en blå himmel. Svårt att tro att det skulle bli såhär fint idag med tanke på vädret igår.
Snön lyser vit på bergen. Dock inte så mycket som jag trodde.
Kyligt med bara 12 grader, klar och frisk luft. Kommer väl bli några grader till idag men över 20 blir det nog inte förutom i solen.
Inne har vi varmt och skönt. Nyvaken Alex myser i pyjamasshorts och ett par av mina tjocksockar. Vi har ju nästan samma storlek nu.

IMG_4659.JPG
Ingen skola idag eller imorgon då åk 8 har prov. Alex ska väl leka med sina kompisar. När 2 av dom var här igår kväll lekte dom först tyst och stilla sen lät det som dom höll på att riva hans rum. Trodde jag skulle få se ett bombnedslag när jag kom in där men inte. Dom hade städat undan så fint. Fina killar!

Dax att dricka upp kaffet och starta dagen.

IMG_4660.JPG

This entry was posted in Alex skola, Väder and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Japp, solen är tillbaka

 1. Mamma says:

  God Morgon!
  Ordningen återställd och solen tittar fram igen 🙂 Ser ut att komma fram här idag också så jag hoppas på en lika fin dag som igår.
  Ha en mysig dag! Kram till Alex!
  Och Puss o Kram till dig! Vill Alex ha en puss får han naturligtvis det också 🙂

 2. Ama de casa says:

  Här hade det regnat såg jag när jag klev upp, men nu ser jag lite blått mellan molnen. Kan bli hur som helst 🙂

 3. farmor says:

  Grått grått grått och tjock dimma. 🙁

 4. farfar hebbe says:

  Hej du..Jag fick sol även i dag,den har lyft graderna till+8 nu,riktigt skönt..Mysigt med raggisar på fossingarna..Jättefina färger på bladbilden..Haé Kram.

 5. farfar hebbe says:

  Kolbullen är en gammal klassiker,för dom som jobbade i skogen eller vid kolmilorna,,som regel blandade man smeten hemma,,vatten,mjöl och salt,till en lite tjockare smet än till pannkakor,,sen tog man med sig smeten i en flaska ut till jobbet i skogen,med sig hade man också fett fläsk skuret i tärningar,,när det sen var matdags gjorde man upp en eld,tog fram sin gutjärnspanna,fräste på fläsket och sedan slog man på smeten som nästan simmade i stekflottet som fläsket gav,kolbullen blev nästan fritterad..Ofta på marknader och andra naturjippon i norrland så bjuds det på Kolbullar..Haé Kram.

Kommentera