Kaffe på stranden och gummistövlar

När vi kom till kontoret efter frukosten satt Catarina där så hon och jag gick ner på stranden för en kaffe.

IMG_4644.JPG
I skuggan är det småkyligt och jag hade go tjocktröja på mig som ni ser längst ner i bild. Såg lite kul ut när man samtidigt tittade på paret i solstolarna framför liggandes i bara badkläder.

IMG_4645.JPG
I solen är var det varmt så jag fick ta av mig den tjocka tröjan. T-shirt räckte. Kunde väl räkna till 10 som vi såg badade.

IMG_4646.JPG
Annars börjar det tunnas ut på stranden. Inte alls lika mycket folk längre. Härligt!

Nu från sol till regn…

IMG_4647.JPG
Bild www.gummistövlar.se

Ett par såna här klassiska Hunter original mattsvarta gummistövlar kammade jag just hem på Tradera. Har letat efter gummistövlar här men inget faller mig i smaken. Fel färg och nästan alla är blanka i färgen och jag vill ha matta, fel modell, sitter illa, obekväma… Men nu kommer jag vara redo när februarivädret slår till och kan hoppa i varenda vattenpöl utan att bli blöt.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Shopping, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Kaffe på stranden och gummistövlar

 1. farfar hebbe says:

  Kväller,,Jo det var under nollan i morse just nu +2..Grattis till stövelfyndet..Ja det tunnar väl ut mer och mer nu på din strand,klart kanske några vikingar håller ut länge än..
  Tackar,hälsade på systerdottern på em,hon hade sett mössorna på min blogg,hennes gubbe undrade om jag kunde göra en åt honom,,gärna i mörka toner,svart/grått..Så jag satte igång när jag kom hem,,få se om den är diskret nog..Haé Kram.

 2. Mamma says:

  Snygga!

 3. Ama de casa says:

  Samma här. Vi går i koftor just ovanför stranden där folk ligger och solar och en del badar också 🙂

  Mina gamla trotjänare till stövlar slängde jag ju när vi flyttade hit, och har inte köpt några nya. Löser det problemet med att stanna inne när det regnar. Haha! 🙂

 4. Sophie says:

  Vackra bilder! Alltid intressant att följa människor som lever utanför Sverige. 😉

Kommentera