Så var det fredag igen

Härliga fredag!!

Igår drog det in ett riktigt oväder här. Alex och Hasan gick efter middagen ner och spelade lite basket i parken som ligger bara runt hörnet om oss. Dom hann inte vara där länge förrän himlen öppnade sig och det började ösregna, hagla, blåsa, blixtra och dundra. Dom började rusa hemåt men trots att det är så nära fick dom ta skydd under ett tak innan dom kunde ta sig hem. Det lugnade sig en kort stund. Så pass att dom hann köpa med sig färskpressad fruktjuice hem sen kröp vi upp i soffan och boostade oss med massa vitaminer medan ovädret härjade utanför.

Just nu skiner solen men det finns väl risk för både åska och regn idag också. Lite svårt att se men det ser ut som det lagt sig ett tunt lager snö på bergen där långt borta. Lite småkyligt ute, +14.

Happy Friday 9

This entry was posted in Väder and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Så var det fredag igen

  1. Ama de casa says:

    Oj, det var verkligen typ allt oväder på en och samma gång… Undrar egentligen varför man kallar det oväder? Det är ju väldigt mycket väder, faktiskt. För en norrlänning blir det en anings märkligt…. 😉

Kommentera