Aldrig mer flygstolen

Lördagen den 20e dec, tidigt på morgonen flyger vi till Sverige.

Vi skulle åkt kvällen den 19e från Gazipaşa men har fått boka om till den 20e från Antalya.

För ett par veckor sedan frågar Jessica mig om jag också fått ändrade flygtider. Dom skulle också flyga från Gzp men fått meddelande om ändrade flygtider. Ombyggnad av flygplatsen pågår så den har bara öppet dagtid. Även Mia hade fått nya flygtider.
Hade jag fått någon info om detta från Flygstolen jag bokat genom? Nej, inte hört ett ljud. Kollade min bokning och där står tydligt att vid ändring av resa meddelar dom omgående. Eh??
Jag mailar dom samma dag och skriver att jag hört att det är ändrade tider pga ombyggnad av flygplats men inte fått info från dom om detta. Vad gäller?
Ganska snabbt får jag svar att jo det är ändringar av vår flight. Mitt ärende skulle skickas till avdelningen som har hand om flygtider som kommer återkomma till mig med förslag på andra flygtider.
Detta var på fredag eftermiddag.
Lördag, söndag och måndag går och jag hör inget. Jag mailar på måndag eftermiddag vid 17 tiden och frågar vad som händer. Att jag måste få förslag på nya tider snarast då jag annars måste boka nya biljetter.
Nu när Alex har skola kan vi inte vara så flexibla med en vecka hit eller dit. Annat var det ju när han var liten, då kunde vi flexa med månader.
Tisdagen går och jag hör ingenting så jag mailar igen på tisdag em vid 17 tiden. Nu måste jag få förslag från er. Ni har morgondagen på er och hör jag inget bokar jag nya biljetter och ni får återbetala dessa.
Hör jag något på onsdagen? Nä, inte ett ljud. Jag som var irriterad över att inte fått ett enda svar på mina andra mail plus att jag fick meddela dom om att det var ändrade flygtider var nu förbannad. Så jäkla dålig service!!
Jag bokar nya biljetter och mailar flygstolen och skriver att eftersom dom inte hört av sig till mig, varken svarat på mina mail eller gett förslag på nya flygtider har jag nu fått boka nya biljetter och dom får återbetala dom jag har bokat hos dom.
Vad händer då? 2 timmar senare kommer ett mail från dom med förslag på nya flygtider och en förklaring att detta beror på ombyggnad av flygplatsen.
Men det var väl jäkligt lägligt nu när jag redan bokat nya biljetter. Detta skrev jag till dom som svar och påpekade att jag vet att det är pga ombyggnad av flygplatsen. Det var jag som talade om det för er. Talade även om hur dåligt jag tycker dom skött detta som inte svarat på mina mail.
Då bads det ju om ursäkt och bla bla… Lite försent för det nu. Både första och sista gången jag bokar med Flygstolen.
Väntar nu bara på min återbetalning.
Undrar hur länge jag fått vänta innan dom hört av sig om att den flighten är inställd? Tack vare Jessica kunde jag ju snabbt få tag i nya biljetter.

Så, nu flyger vi tidigt lördag morgon från Ant i stället för fredag kväll från Gzp. Hem den 2e jan men till Ant i stället för till Gzp.

IMG_4428.JPG

This entry was posted in Flyger & Far and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Aldrig mer flygstolen

 1. Mamma says:

  Dom lär väl ta tid på sig för återbetalningen också. Verkar ju inte vara speciellt kundinriktade 🙁

 2. pia says:

  Men vad ur dåligt gjort av dom 🙁 Tur att du fick information från annat håll om detta, undrar hur det slutat annars? Håller tummarna och hoppas att pengarna för biljetterna snabbt hoppar tillbaks till
  ditt konto. Ha en fin torsdag och du, jag har ju glömt att tacka dig för all info. jag fick angående flyg och mellan landning i Istanbul =) Tack än en gång

  • Sand mellan tårna says:

   Inget att tacka för. Kan jag hjälpa till gör jag det gärna 🙂

   Ja aldrig mer flygstolen. Googlade lite och kollade dom på fb och dom är inte populära. Synd jag inte visste det innan men men. Nu vet jag.

 3. Lena i Wales says:

  Vad tråkigt när sådant händer och vilket meck för dej! Jag har inte haft många ändrade flighter,som tur är, ännu vill säja!

 4. Ama de casa says:

  Men gud vad dåligt! Jag har aldrig bokat via dom, och kommer nu aldrig att göra det heller.

  Hoppas du får tillbaka dina pengar snart.

 5. farfar hebbe says:

  Hej du..Ja hoppas det blir bra utdelning på mössorna,,jag lovade att komma tillbaka med några till framöver..
  Jag kollade på Flygstolens sida,ingen kul läsning,,allt som strular,, verkar det alltid som det är någon annans fel..Skitstolen borde dom heta..Haé Kram.

 6. farfar hebbe says:

  Här har det varit världens grådis hela dagen,regnade till o från har det gjort,,nu ska jag fixa lite käk,,något åt Sushihållet får det bli..Haé Kram.

 7. skåningen says:

  Det var dålig service. Tur att du fick tag på nya biljetter. Hoppas på att du får återbetalning! Kram!

 8. Aurora says:

  Hoppas de betalar tillbaka dina pengar. Så dåligt skött.

Kommentera