Älskar när jag gör fynd

Spanar efter och har lagt ett par bud på Tradera på vinterkängor till Alex att ha i Sverige. Känns ju ganska meningslöst att lägga ut 500:- och uppåt för ett par kängor han använder 2 veckor. Då är Tradera perfekt. Har gjort många fynd där genom åren. En helt ny, med lapparna kvar PoP dunjacka för 1:- + frakt på ca 50. Ett par termobyxor för 1:-, Didrikson regnjacka helt ny med lapparna kvar för under 100 lappen, vinterkängor för under 50 lappen. Allt till Alex. Dunjackan har vi liggande i Sverige och detta blir 3e vintern han kan ha den men till nästa har han nog växt ur den. Samma med Didrikson regnjackan, den har vi här hemma och också 3e året han har den.
Som sagt har jag ett par bud ute på vinterkängor och det var det jag skulle hitta men att gå ut på Tradera är farligt. Lätt att hitta mer. Som en snygg och praktisk jacka från Gant till Alex som jag igår kväll kammade hem för 296:-.

IMG_4379.JPG
Bild tradera

Perfekt jacka för klimatet här. 2 i 1. Eller det blir nästan 3 i 1. Avtagbar innejacka i fleece som kan användas bara den, i med den i ytterjackan extra kyliga dagar och sen bara ytterjackan vid småkyliga dagar.

Alex själv tyckte den var jätte snygg. Han får vara hemma idag också. Maten (ris och okryddad kyckling) han åt igår kväll fick han behålla i runt 12 timmar sen imorse kom det ut med raketfart från bakre regionen så en extra hemmadag får det bli.

God morgon från oss!

This entry was posted in Alex, Allt & Inget and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Älskar när jag gör fynd

 1. farfar hebbe says:

  Mors,,Skönt att skiten är borta…J
  ag har både sålt och köpt rätt mycket på tradera,senast bara för ett par veckor sedan sålde jag en liten näverdosa..Haé Kram.

 2. farfar hebbe says:

  Ja fortfarande ligger graderna på plussidan,men det är jättetrist gråväder…
  Ja Tradera är kanon där kan man nästan finna vad som helst till överkomliga priser..Jag har varit medlem där sen 2005..Haé Kram.

 3. Mamma says:

  God Morgon!
  Jättesnygg jacka! Hoppas du får tag på ett par kängor också annars får jag ge mig ut och shoppa.
  Men stackarn, har han inte blivit av med baceluskerna ännu? Fortsätter det får ni nog gå och kolla vad det kan vara men vi får hoppas att det räcker med toa-spring nu.
  Puss o Kram till er båda!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja vi håller tummarna för ett par kängor.
   Nä inte helt fri från baskeluskerna men det har bara blivit 2 toabesök än så länge idag mot 5-6 igår vid samma tid så det är nog på väg bort.

   Puss och kram från oss!

 4. Ama de casa says:

  Smart shopping och fina fynd 🙂

  Hoppas Alex kryar på sig nu!

Kommentera