Googlar julklappstips

Har suttit flera timmar känns det som och googlat julklappstips till Alex.
Så himla svårt att veta vad man ska köpa.
Har man för mycket redan om man inte ens har något att skriva på sin önskelista?
Tror det!
Alex vet ingenting han önskar sig i år.
Jo en sak har han sagt. Minecraft bok nr 3.

Extra svårt blir det ju när han på all sin lediga tid är ute och leker med kompisarna så leksaker eller annat att ha hemma är liksom ingen idé. Han är ju nästan aldrig hemma och när han är det hänger han mest på youtube på sin iPad.

Tips tas tacksamt emot!

IMG_4243.JPG
Bild free photo Google

This entry was posted in Alex, Högtider and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Googlar julklappstips

  1. farfar hebbe says:

    Ja du är ett problem som du får löspå egen hand,,några bra tips har jag inte..Du får köra favorit i repris,,ta något som han fick förra året,slå in,och hoppas han glömt vad han fick då,,eller han kanske säger,,”Va kul nu har jag två”…Haé Kram.

  2. Lena i Wales says:

    Ge en alldeles speciell upplevelse.Något ni inte brukar göra, men som han kan minnnas. T ex klä upp er fint, han med slips, gå på en speciell restaurang, han för dej till bordet, drar ut stolen och spelar vuxen om ni inte brukar göra detta. Eller gå på opera, om ni inte brukar göra det. Eller bara något annorlunda! Plus något litet paket att öppna vid jul.

  3. Ama de casa says:

    Ingen aning… Och jag är sååå glad att vi har skippat det där med julklappar så jag slipper googla. På just det i alla fall 🙂

Kommentera