En och en

Var iväg nu och letade julklappspapper. Snart dax att börja slå in paketen till Alex kalender.
Hittade i en av dom mindre pappershandlarna. I en sån som har grejer från golv till tak och typ hela golvytan också så man får hålla extra koll var man sätter fötterna.
Fnissade för mig själv när damen i kassan skulle slå in rullarna i kassaapparaten. I stället för att trycka t ex 3 x och scanna 1 rulle eller scanna 1 och sen trycka ”igen” (vad det nu står på apparaterna) så scannade hon in dom en och en. Inte bara att hon scannade en 3 gången. Hon tog varje rulle för sig. När hon skulle ta rulle nummer 3 lyfte hon först upp den hon scannade först men kom på sig och la ner den och tog nr 3.
Jag var såklart tvungen att kolla streckkoden när jag kom ut för att se om dom var olika men nä. Som jag misstänkte, det var samma streckkod på alla 3 rullarna.
Jaja, har man inte jobb så skaffar man sig.

IMG_4193.JPG
Vitt med lite guldigt mönster blev det i år.

Nu en kaffe på kontoret sen lite fler ärenden att göra.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to En och en

 1. Mamma says:

  Haha hon ville nog vara säker på att det blev helt rätt 🙂
  Och du har ett jättejobb framför dig. Slå in 24 paket tar minsann sin lilla tid 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja säkert var det så.
   Ja jag vet! Därför jag köpte papper nu då jag vet att det tar tid att slå in. Inget man gör i ett hafs 😉
   Puss!

 2. Ama de casa says:

  Haha! Om det ändå hade varit olika mönster eller färg på dom… Fint papper! 🙂

  sv: Jag lyckades behärska mig och kom inte hem med fler glas. Det dök upp en hoper med folk och då passade vi på att smita utan att köpa nåt vin alls. Jag VET att man inte måste köpa när det är provsmakning, men jag känner mig lite skurkaktig om jag inte gör det 😉

 3. Veiken says:

  Hahaha! Vissa tänker inte längre än näsan räcker! 😉

Kommentera