Ryggläge i soffan

Var ute i förmiddags och gjorde lite ärenden.
När jag kom hem var det som att luften gick ur mig. Blev så trött så det kändes som jag kunnat somna stående.
Fällde ner persiennerna och låtsades inte om att det var strålande sol ute och 24 grader.
La mig på soffan och läste svenska skvallertidningar mamma skickat ner och slökollade på tv. Så skönt att bara ligga där och inte göra nåt. Att jag blev piggare av vilan kan jag nog inte påstå. Känner mig fortfarande trött.
Men nu är det dax att göra lite nytta.
Alex är på läxstället nu så jag ska börja förbereda middagen så den är klar när han och Hasan kommer hem.

Alex sa igår att han vill ha vitlöksbröd (vanligt vitt bröd med olivolja och pressad vitlök, in i ugnen några minuter tills brödet blir krispigt). Man kan ju inte äta bara vitlöksbröd till middag eller kan kan man väl men jag väljer att göra en krämig god kycklingsoppa också.

Dax att sätta fart!

This entry was posted in Allt & Inget and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ryggläge i soffan

 1. Mamma says:

  Slöa på soffan och läsa skvaller har man rätt till ibland när man är en stressad hemmafru 🙂

 2. farfar hebbe says:

  Kväller,,Jo visst är det så,,men han är en pigg o kry 84 åring,,han säger att så fort det blir svårare att köra bil,då lägger han av,,han är klok oxå..Haé Kram.

 3. farfar hebbe says:

  Du kanske har gasspis,,hade jag haft en sådan hade inte jag heller lämnat spisen obevakad,,med el är det ingen risk..Haé Kram.

 4. Ama de casa says:

  Känner igen det där. Soffan är en trevlig plats oavsett väder 🙂

Kommentera