Glasögonbågar

Jag använder mest linser. Har bara glasögon en stund på morgonen och kvällen. Vänster båge gick sönder när vi var i Sverige i somras. Jag eller mamma var det, lämnade in dom för lagning med det gick inte att laga. Då både glas och bågar är mycket billigare här än i Sverige tänkte jag att då fixar jag nya bågar när jag kommer hem. Fäste bågen med tejp och det funkade super. Så pass super så jag har fortfarande inte skaffat nya bågar. Tänker på det varje gång jag ska sätta på mig glasögonen men sen åker linserna på och jag glömmer det.
Nu imorse när jag satte i linserna tog jag glasögonen och la i min väska direkt. Så idag ska jag ta mig iväg och få fixat dom tänkte jag. Om jag nu inte glömmer. Att dom ligger i väskan är ingen garanti att minnet blir bättre.

Alanya bjuder denna morgon på strålande sol från en klarblå himmel. Lite kyligt på mornarna, 15 grader just nu.

IMG_3759.GIF
Bild Google

This entry was posted in Allt & Inget, Väder and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Glasögonbågar

 1. farfar hebbe says:

  Mors..Jo nog är det lite varmare än vad det brukar vara i November,,men det pratas om kyligare på gång och snö…
  Hoppas du kollar i väskan om du har något ogjort liggande där…
  Kollade bilderna på Alex,,fin liten kille som om några år är tonåring,,så visst går det undan,speciellt när man blickar tillbaka..Haé Kram.

 2. farfar hebbe says:

  Hej du,,jag har ett spjäll till i frysen,,det ska jag förkoka i Coca Cola tror jag,kan oxå bli bra,kanske bättre vem vet..Haé Kram.

 3. Mamma says:

  God Morgon!
  Här är det grått, grått och grått och regnet öser ner 🙁
  Hoppas du hittar några snygga bågar, kanske lika dom du har för dom är jättesnygga.
  Ha en bra dag!
  Puss o kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Glasögonen inlämnade. Hittade inga likadana bågar men i nästan samma modell. Dessa är mycket lättare och typ böjbara så de går inte sönder så lätt. Inte lika snygga som dom andra men jag har ju dom bara hemma.
   Ha en bra dag du med. Tur du jobbar inomhus 🙂
   Puss!

 4. Ama de casa says:

  Bättre sent än aldrig 😉

Kommentera