Åkt antikt

Eller inte riktigt antikt men det kändes så.
När jag och Hasan skulle åka till vår glasögonbutik tog vi vår paparazzi Mesüts bil.

IMG_3768.JPG
En liten Kalle Anka bil årsmodell 98.
Kändes som vi åkte i en riktigt gammal bil. 98, 16 år är ju inte så hemskt gammalt men det kändes verkligen så. Inga nymodigheter här inte.

IMG_3769.JPG
Allt sköttes manuellt eller faktiskt så var det elhissar till rutorna.

IMG_3770.JPG
Jag och Hasan kunde inte låta bli att skratta när vi skuttade fram i lilla bilen. Jag sa att stereon är nog värd mer än hela bilen. Men bra gick den.
Mesüt är i början på 20 års åldern och har jobbat hårt i sommar och köpt sig sin första egna bil. Vem minns inte sin första bil med stolthet? Jag gör, en röd liten sak som jag fick av mina föräldrar.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

7 Responses to Åkt antikt

 1. Mamma says:

  Haha jag hoppas ni var riktigt rädda om hans ögonsten 🙂

 2. Ama de casa says:

  Jag fick min första bil av min pappa. Inte för att jag vill låta otacksam, men stolthet var nog inte det jag kände när jag åkte omkring i min lilla fula Fiat 126. Irritation är nog närmare sanningen, för den gick sönder mest hela tiden… 🙂

  Haha! Men jag var verkligen jätteglad att jag hade en ”bil” 🙂

 3. roland says:

  då skulle du prova min andrabil haha,inga elhissar muskel servo o inget c-lås audi 80-88:a

 4. Veiken says:

  Ja, den fösta bilen minns man med vemod! Man älskar saker trots något och inte för något! 😉

 5. farfar hebbe says:

  Hej du..
  Thomas Paul ”Tompall” Glaser, född 3 september 1933 i Spalding, Nebraska, död 13 augusti 2013 i Nashville, Tennessee, var en amerikansk countrymusiker, huvudsakligen i den genre som kallas outlaw country.

  Tompall Glaser började på 1950-talet spela folkmusik tillsammans med sina bröder Chuck och Jim Glaser i trion Tompall & The Glaser Brothers. Gruppen splittrades 1973 och Tompall Glaser fortsatte därefter som solomusiker. Han hade bland annat en hit 1975 med sången ”Put Another Log on the Fire”.
  Haé Kram.

Kommentera