Busy dag

Nu skiner solen och regnet strilar ner. Inatt både regnade och åskade det rejält.

Igår på dan var det riktigt varmt. Typiskt sån värme som kommer innan ett oväder. På kvällen var vi och käkade på Yildiz och precis när vi gick därifrån började det ösregna. Kom från ingenstans så det var med snabba steg vi tog oss hem.

IMG_3610.JPG
Fylld aubergine valde Alex att äta på Yildiz.

Idag är en busy dag för oss alla. Alex med skola. Hasan var uppe före tuppen och på kontoret redan 5.30. Har 8 jeepar till Side idag. Är ju en bit att åka så dom fick ge sig av tidigt. När de var iväg hann Hasan komma hem och möta Alex utanför, pussa honom hej då och få iväg honom med bussen sen iväg till kontoret igen och få iväg jeeparna till våra vanliga turer. Kul att businessen fortfarande rullar på så här i slutet på säsongen.
Själv kommer jag ha fullt upp med att fixa det allra sista inför halloweenfesten på lördag. En del av det ätbara kan jag fixa idag samt det som behövs för lekarna. Resten av det ätbara får jag fixa imorgon.

Önskar er alla en bra dag!!

This entry was posted in Äta ute/Fika, Combi Sherlock, Familjeliv, Högtider, Väder and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Busy dag

 1. skåningen says:

  Det verkar vara full fart hos er! …………………Jag trodde att du var 30 . Jag sparar godiset.. Kram!

 2. farfar hebbe says:

  Mors,,Oj då har du att stå i,,här är det frostvitt ute -1 nyss,men nu kryper graderna över nollan..Jag köpte årets Blossaglögg i går,,ska ta en flaska med till Uppsala i morgon,då blir det glöggtest,den är smaksatt med lavendel i år..Haé Kram.

 3. Mamma says:

  Full rulle:)
  Här skiner faktiskt solen från en klarblå himmel men det var bara +2 i morse. Brrr. Men hellre kallt och sol än det där eviga regnandet.
  Ha en bra dag! Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Å fy, bara 2 grader!! Men härligt att solen skiner på er. Perfekt väder här för mig då jag tar en hemmadag och fixar.
   Puss o Kram!!
   Ha en bra dag!

 4. Ama de casa says:

  Full fart, alltså – kul att det går så bra för firman! 🙂

Kommentera