Trött för mindre

När jag satte på tv’n nu ikväll funkar inte ip-tv (funkade imorse) så inga svenska kanaler funkade och inga andra heller som finns på ip-tv utbudet. Jag drog ut alla sladdar till boxen och startade om internet men det hjälpte inte.
Hasan ringer tv killen som börjar kolla signaler mm och säger, Jo allting funkar, det är inget fel.
Här kom en hel svordomsramsa från mig och jag undrade om han sitter i vårt vardagsrum just nu och tittar på vår tv?
Nä det gör han såklart inte så att det funkar i hans tv butik hjälper väl för %#< $*\@ inte mig. Vår tv funkar inte!! Så vi fick åka dit med boxen och då ser han att nä det funkar inte. Ikväll får vi klara oss utan svenska kanaler och får kolla på digiturk medan dom fixar vår box. Visst kan man bli trött för mindre? Att ens direkt bara säga att det funkar, inget är fel. Att felmeddelandet och en svart ruta är något vi bara inbillar oss eller hittar på och ringer bara för skoj skull. Suck!

This entry was posted in Turkiet är Turkiet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Trött för mindre

  1. Ama de casa says:

    Ja, ibland blir man sååå trött… Hoppas den är hel nu då! Vi kollar på svenska program via webbtv. Funkar utmärkt. Skönt att man kan se på programmen när man vill.

Kommentera