Igår blev jag arg…

Och idag kommer skolan få ett samtal.

Frågade Alex igår vad han fått till lunch i skolan.
Vet inte vad det var sa han. Jag hann inte äta.
Va? Hann du inte äta? Varför då?
Nä, ena engelskaläraren (de har 3 i år) ville prata med mig och min kompis.
Ok, om vaddå?
Det var så dumt sa Alex. Min kompis frågade mig en sak på lektionen ( nåt som hade med lektionen att göra sa han) och då blev läraren arg för att vi pratade och ja då fick vi följa med honom efter lektionen.
Vad fick ni göra då?
Nä bara sitta och sen lova att inte göra så igen.

Alltså, både jag och Hasan gick i taket och blev skit förbannade på läraren.
Jag säger inget om att barnen får en tillsägelse. Det kan ju varit att Alex och hans kompis tjattrade lite extra utöver frågan kompisen ställde. Tillsägelse ska dom ha om dom inte sköter sig men det ska f-n inte drabba så dom missar lunchen och inte hinner äta och får gå resten av dan utan mat.

Jag är så arg!!!!

This entry was posted in Alex skola and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Igår blev jag arg…

 1. Aurora says:

  Ge dig inte. Så får det inte gå till.

 2. farfar hebbe says:

  Mors..F-n vilken taskig lärare,klart han ska säga till omm pojkarna stör lektionen,men inte ska han jävlas med dom så dom inte får mat,,usch vilken typ..Haé Kram.

 3. Lena Ljunggren says:

  Rätt att bli arg säger jag! Ha en bra dag! / Lena

 4. Mamma says:

  Nej så får dom verkligen inte göra! Så tuffa dagar som ungarna har behöver dom verkligen mat så dom får energi. Bra att ni tar tag i det !
  Puss o Kram!

 5. Ama de casa says:

  Nej fy vad dumt! Så får det verkligen inte gå till… 🙁

Kommentera