Spårlöst borta

Igår var Hasan och Alex ute på Alanyum efter middagen. Alex köpte några minecraft nyckelringar. Vet att dom låg på soffbordet igår kväll. Imorse skulle ha sätta dom på sin nyckel till sitt skåp i skolan men dom var spårlöst borta. Vi är alla säkra på att det är Slash som lekt med dom inatt och så har dom väl hamnat nånstans väl gömt. Tillbringade typ hela morgonen med att leta men hittade dom inte. Slash följde letandet med spänning och sprang efter mig var jag än gick och tittade under soffan med mig, smög bredvid mig när jag låg och kröp här och där och jamade uppmuntrande. Såklart såg han väldigt oskyldig ut och var inte särskilt hjälpsam.
Nånstans ligger dom ju, frågan är bara var. Får leta lite till och hittar jag dom inte är det väl bara att vänta tills dom dyker upp av sig själv.

God morgon från ett soligt Alanya!

This entry was posted in Alex, Slash and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Spårlöst borta

 1. farfar hebbe says:

  Mors,,Ha Ha,Slash nyckelringtjuv,,ska bli kul att höra sen var du fann den…
  Ja blev inspirerad av dig då så jag stuvade oxå makaroner dagen efter dig,gjorde köttbullar till…Falukorv i ugn gillar jag..Haé Kram.

 2. skåningen says:

  Godmorgon! Ja såna är katter.De gömmer saker och bryr sig inte om att hjälpa till att leta fram sakerna……………………………. Har sovit gott hela natten fast jag sov hela fm igår.. Ha en bra solig dag! Kram!

 3. Aurora says:

  Du får tänka dig in i hur Slash gör. Antagligen slår han till på grejerna och de far i väg långt. Lycka till med letandet

 4. Mamma says:

  Hahaha om inte annat så hör du väl när det rasslar till i dammsugaren 🙂 Fast jag tycker Slash var lite taskig, han kunde väl iaf säga om det var fågel, fisk eller mittemellan 🙂
  Puss o Kram! Ha en bra dag!

  • Sand mellan tårna says:

   Fortfarande inte hittat det! Funderar på om det råkade åka i soporna när jag slängt näsdukar.
   Puss Puss!

 5. Catarina says:

  Kattskrälle!!! 😀

 6. Ama de casa says:

  Haha! Kan han inte åtminstone hjälpa till lite med att säga när det bränns? 😉

 7. Hoppas att de snart kommer tillrätta. 🙂

  Trevlig läsning här. Kommer absolut tillbaka. 🙂

 8. Veiken says:

  Dom kommer fram när man minst anar det, var så säker! Det är så irriterande när saker försvinner. Dom har ju inga vingar!

Kommentera