Mätt och belåten

Blev en middag på fiskbasaren och passade samtidigt på att köpa frukt och grönt hos en av handlarna där. På fiskbazaren/fiskmarknaden säljs inte enbart fisk utan även kött och kyckling, frukt och grönt, kryddor, klädbutiker finns ett par samt några minimarkets. Lite allt möjligt kan man hitta där och självklart äta på någon av restaurangerna som också finns där.

IMG_3421.JPG
Vi byter inte ställe i första taget. Hal Balık Lokantası har länge varit en favorit.

IMG_3422.JPG
Alex och Hasan tittar fascinerat på en liten fågel som flaxade runt. Den tillhör en av fiskhandlarna. I Sverige hade det kanske inte varit tillåtet att ha fåglar fritt flygandes i en saluhall men detta är Turkiet och här är det ingen som höjer på ögonbrynen åt det.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Familjeliv, Turkiet är Turkiet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Mätt och belåten

  1. Ama de casa says:

    Hmm… Jag tycker nog att Alex höjer liiite på ögonbrynen ändå… 😉

Kommentera