Lördag

God morgon!

Här är vi uppe tidigt idag. Lite sovmorgon tog vi men Alex vaknade redan kl 8 vilket är tidigt för att vara honom på en ledig dag.

Igår var han klar på läxstället strax efter 18.30. Tänkte de skulle ha en del läxor över helgen och läxor har de fått men också fått gjort alla på skolan. Så på läxstället hade han gjort ett gäng test, ett med 9 frågor, ett med 30 och ett med 40. Ambitiöst en fredagkväll.

Att han går och får hjälp med läxorna och får göra test och förbereda inför prov ger verkligen resultat. De har prov i skolan varje måndag. Ett samlat test med engelska, samhällskunskap och teknik och vetenskap ena veckan och turkiska, matematik och religion nästa och så fortsätter det så och Alex har i stort sett alla rätt på alla prov varje gång.

Men idag tänker vi inte på skola och läxor. Idag njuter vi lördag. Alex ska väl som vanligt leka med sina kompisar. Själv har jag och Catarina planerat att ta en promenad till borgen.
Ser ut att bli behagligt promenadväder. +21 just nu, lite tunna dismoln på himlen.

IMG_3226.GIF
Bild Google

This entry was posted in Alex skola, Väder and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Lördag

 1. farfar hebbe says:

  Mors,Oj då,,Då är Alex ”Möert o kry som en pigg”..Denna lördag kan bli fin,ser inga hotande gråa moln,än.Fortfarande -1 grad ute..Ha nu en skön prommis i värmen..Kramen.

 2. skåningen says:

  duktig på ni har.Bra att han får koppla av på helgen ……Det blir att ta det så lugnt idag med för mej .Kram!

 3. Ama de casa says:

  Vad roligt och bra att det går så strålande för Alex i skolan 🙂

  Här har vi sol och 20 grader just nu 🙂

Kommentera