Blixt och dunder

Ett skådespel av blixtrar över havet bjuds vi på denna morgon och det mullrar där ute.

Igår på eftermiddagen kom en åsk och regnskur som inte höll i sig länge men fy så kallt jag tyckte det blev.

Hade för första gången efter sommaren lagt ner en tunn kofta och den åkte på. Så koftpremiär för mig igår.

Mötte Catarina på Çıtırım vid 17 tiden för en kaffe i väntan på Alex. Då hade koftan åkt av då jag blev varm när jag gick dit. Även Catarina hade tagit med sig en kofta ut denna dag. Vi sitter och pratar om att det är allt kyligt och precis då ser jag på en blinkande reklamskylt som också visar temperaturen att vi just då hade +24 grader. Så ja, verkligen kyligt!!

Även igår var Alex klar tidigt. 17.45 ringde han. Älskar det!!

IMG_3172.JPG
19 grader här nu!

Dax att mysa upp Liten Herre!

This entry was posted in Väder and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Blixt och dunder

  1. Ama de casa says:

    Jag har också haft med mig kofta på kvällarna på senaste tiden, men hittills har jag inte behövt använda den. Men då är ju jag norrlänning i grund och botten 🙂

Kommentera