Off Road i Alanya

Eller en bit utanför Alanya var det. Det var folk från lite överallt i Turkiet som körde och två vad jag hörde var från Alanya Off Road Club. Det var kul att titta när de körde men jag måste säga att jag tycker folkrace är roligare. Folkrace som min pappa kört sedan jag var liten så man har ju hängt på en och annan folkracebana genom uppväxten. Här körde de en och en så det var inget puffande och knuffande för att komma först sen tyckte ju jag de kunde gasat lite mer och flyga över guppen men lätt för mig att säga som inte satt bakom ratten. Bilarna var små och inga stora Land Rover jeepar som vi har.

YouTube Preview Image

IMG_3167.JPG

Vi stannade inte till det var slut. Det blev alldeles för varmt. De sköna molnen som var i morse försvann och det blev gassande sol. Massa damm och ingen skugga att finna så vi pallade inte vara kvar.

 

This entry was posted in Filmklipp, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

2 Responses to Off Road i Alanya

  1. Ama de casa says:

    Jag tyckte också att dom körde lite mesigt… Men skulle förmodligen ha skrikit i högan sky ifall jag suttit i nån av dom där bilarna… 🙂

Kommentera