Härliga fredag

Så skönt att det är fredag idag. Ska bli skönt med helg och ett par dagar med sovmorgon. Fy tusan va tungt det är att gå upp på mornarna. Trodde jag skulle vänja mig efter nån vecka efter att skolorna började men icke. Jaja, mycket starkt kaffe så överlever jag väl denna dan också.

Igår ringde Alex från läxstället redan 17.30. Jag och Catarina var på väg till Çıtırım som ligger alldeles i närheten av läxstället för att ta en kaffe där i väntan på honom men vi hann inte ens dit. När vi skulle gå över sista gatan ringer han och är klar med både läxor och ett par test. Så himla skönt när han blir klar tidigt. Det blev t om tid för lite lek. Vi gick ner på kontoret där han spelade lite fotboll och lekte med Ramazan nån timme innan vi gick hem.

Dax för påfyllning av kaffemuggen.

IMG_3088.JPG

This entry was posted in Alex, Alex skola, Allt & Inget and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera