Jul och nyår i Sverige

Nu har jag bokat våra biljetter. Hittade från Gazipaşa tur o retur för både mig och Alex för bara 2900:-. Super pris och så skönt att slippa åka till Antalya flygplats.
Hade först tänkt boka hemresan så vi är hemma över nyår men det ville inte Alex. Jag vill inte fira här hemma sa han, jag vill fira hos mormor. Här är tråkigt och inga fyrverkerier som hos mormor tycker han. Så så fick det bli. Flyger hem igen 2e januari.
Nedräkningen kan börja…

IMG_2733-1.JPG

This entry was posted in Högtider, Sverige and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Jul och nyår i Sverige

 1. Mamma says:

  Åh så kul det ska bli! Känns som en evighet till jul men 79 dagar är ju inte så mycket egentligen 🙂
  Puss o Kram!

 2. farfar hebbe says:

  Hej du..Oki då kan ni räkna dagar nu..Jag bokade Cyprn häromdagen blir 24 april,så jag räknar oxå dagar..Ja hösten är fantastisk,i morse var det världens dimma i Uppsala,,den lättade rätt så fort när jag åkte hem,i Skutskär skiner solen från en blå himmel..Haé Kram.

 3. Marie says:

  Hej Karina. Vilket bolag flyger du med? Letar billiga flyg från Arlanda men hittar aldrig något bra.

Kommentera