Fått gjort lite idag

Körde mamma till flygplatsen och vinkade av henne sen på vägen hem stannade jag till på Alanyum och köpte en present.
Vidare till kontoret där jag grejade lite sen iväg till passpolisen för att hämta blanketter. Dax att förnya mitt residence permit. 2 år sen sist jag gjorde det och det känns som igår.
Nu är i stort sett allt med det klart. Ska bara ta kopia på passet och betala men det skickar Hasan nån av grabbarna att göra så imorn lämnar jag in det och sen är det bara att vänta tills det är klart.

Nu ska jag ta en kaffe och roa mig med att sätta ihop visselpipor. De levereras separat, banden och visslorna för sig.
Lite lagom ansträngande så där.

This entry was posted in Allt & Inget and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fått gjort lite idag

  1. Ama de casa says:

    Jobbigt att behöva förnya sådär hela tiden. Vi fick slita hårt för det (mycket byråkrati, papper och sånt, inga andra problem) men nu har vi permanent residensia i Spanien. Skönt att slippa tänka på det mera.

    Det där med papper och byråkrati, det misstänker jag att du vet allt och lite till om 😉

Kommentera