Fullt på stranden

Idag blev det stranden några timmar för mig, mamma och Joanne.
Soligt och varmt men huva så kallt jag tyckte det var i vattnet till en början. Stor skillnad mot för bara en vecka sedan. Inte kallt egentligen men det svalkade rejält men så fort man kom i och låg i en stund var det som ljummet.

Mycket folk på stranden nu. På Kleopatrabeach no2 där vi var var det nästan fullt. Inte många solsängar lediga. Stor skillnad mot juli och augusti då det kändes som det var tomt på stranden vilket det såklart inte var. Då var det mest ålder 35 och neråt här som valde att ligga i sanden hellre än att betala för solsängar. Nu är det mer 35+ och de flesta väljer solsängar. Då var det mest folk som valde att spendera reskassan på alkohol och beachparty, nu spenderar dom den på solsängarna, goda middagar och utflykter.

Efter stranden blev det en lunch på Istanbul Café sen rusade jag hem för en snabb dusch.

Är nu på kontoret och har precis gjort klart det som behövs inför kvällens nightsafari och snart ska jag gå till läxstället dit Alex åker efter skolan för första gången detta läsåret. Vill vara där och se så han kommer dit ordentligt samt betala.

Inga bilder i detta inlägg. Ni som följer mig har väl varit med på både stranden och Istanbul Café några gånger.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Högtider, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Fullt på stranden

  1. Lena Ljunggren says:

    Åhhh vad jag längtar nu till stranden! Här har det blivit höst med klar kall luft och idag fint soligt väder i Arvika där jag tillbringat dagen. Nu hemma och vi har börjat plocka och packa lite inför torsdagens avresa……..! Fin 10 åring ni har ! Han verkar vara så glad och positiv ! Hälsar Lena

  2. Ama de casa says:

    Inga bilder??? Jag har aldrig sett nåt förut… 😉

Kommentera