Mamma svimmade och satt fast

Mammas mage ville inte riktigt fungera som den skulle när hon kom hit. Ville inte alls släppa ifrån sig det den tagit emot. Att bara fylla på utan att släppa ifrån sig något känns ju inget vidare så igår var vi till apoteket och köpte några piller för att få igång maskineriet.
2 tabletter så om 4-5 timmar ska maskineriet börja fungera sa han på apoteket.
Vi ville ju se till att vara hemma när det skulle starta så vi räknade ut att tar hon tabletterna vid 14 är hon redo vid 18-19 tiden.
Sagt och gjort, tabletterna intogs och vi väntade med spänning men inget hände. Kl blev 18 sen 19 sen 20…
Mamma gick och la sig och vaknade 02 inatt av att magen arbetade som tusan. Riktiga kramper och såpass att hon började må illa och kallsvettas.
Upp och sätter sig på toa och där svimmar hon och typ glider ner från toastolen och hamnar mellan väggen och toan på toaborsten med överkroppen och hakan på kranen.

IMG_2317.JPG
Hur hon nu fick plats där. Inte stort som ni ser och det märkte hon när hon vaknade till liv och undrade var hon var och varför hon satt fast. Kunde ju inte röra sig stackarn men på nåt sätt lyckades hon kravla sig ur och komma på fötter. Toaborsthållaren som hon legat på var alldeles bucklig så den ställde hon sig och försökte räta ut där mitt i natten.

Vi andra sov så gott och ingen vaknade. Mamma gick också och la sig igen, i sängen som var något bekvämare än golvet.

Blev ju jätte rädd när hon berättade samtidigt som vi skrattade över hur tokigt det blev.

En lila haka har hon nu. Ser ut som hon fått en käftsmäll men magen är bra och funkar som den ska.

This entry was posted in Besök från Sverige, Inte alltid roligt, Tokigt, Roligt & Knäppt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Mamma svimmade och satt fast

 1. Ama de casa says:

  Men fy vad jobbigt! Skönt att det gick såpass bra som det gjorde i alla fall. Hon har väl köpt en ny toaborste när hon demolerade den ni hade? 😉

 2. Lena Ljunggren says:

  Stackars din mamma !!! En mardröm , tur att det ordnade sig………..Blir svettig när jag tänker på att hon låg inklämd vid toan. / Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Ja stackarn men allt gick bra. Fortfarande lila haka men fungerande mage och gott humör och vi har skrattat gott i efter 😉

Kommentera