Hjälp! Jag får hem ett monster

Alex är så trött och grinig när han kommer hem från skolan.
Hade det inte varit för att han även idag har läxa hade det nog inte varit några större problem. Då hade han nog varit både pigg och glad och velat leka med nån av kompisarna som också slutat för dagen.
Det är skitläxorna som ställer till det och gör att jag får hem ett litet monster. Allt är fel, hela världen är ju helt galen och ingen fattar nåt.

IMG_2275.JPG
Bild Google
Erkänner att jag längtar till måndag när han börjar gå till läxstället igen och gör sina läxor där. Dit skulle monstret aldrig komma med.

This entry was posted in Alex, Alex skola and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hjälp! Jag får hem ett monster

 1. farfar hebbe says:

  Oj,Rackarns inte kul att vara monstermamma då kan jag tänka mig..
  Spindelnätet,,jag tog ett par bilder först men då syntes det knappast i solskenet,,så jag bad min svägerska att få låna en sprayflaska,,så jag sprutade en vattendimma på nätet,,då framträdde det så fint i solskenet..Haé Kram.

 2. farfar hebbe says:

  Jo tack,min dag har varit jättebra,,var in en sväng till mitt gamla jobb Gevaliarosteriet handlade lite kaffe. Knallade omkring i ett skogsparti en stund,kollade om höstkantarellerna är på G,,det var dom inte..Nu ska jag snart käka lite,blir en Flygande Jakob,även i dag..Haé Kram.

 3. skåningen says:

  Han växer till sig ,och då förstår han att läxor det är viktigt! Kram!

Kommentera