Tidiga mornar

När man blir så stor att man börjar klass 5 betyder det att man slutar redan 15.45 ( 16.40 årskurserna under) men även att man då börjar tidigare. Kl 8 börjar Alex nu för tiden så nu blir det att åka hemifrån samma tid som jag förr om åren väckt honom (7.30).
Alex som är så morgontrött men han tycker ändå detta är bättre då han slutar tidigare. Kvällen blir lite längre.

Frukost är inte heller något dom får på skolan efter årskurs 4. Att göra frukost hemma till honom är inget problem. Problemet är att han har så svårt att äta på morgonen och behöver vara vaken nån timme minst. Då var det perfekt att dom åt på skolan för då hann han bli hungrig.

Som tur är får dom nu from åk 5 handla i kantin ( kiosken) när dom vill och där finns så dom kan köpa tex toast eller poğaça (frukostbullar) och lite annat samt dricka.
Så får han inte i sig nåt hemma vet jag att han ändå kan få i sig nåt på skolan. Blir ju långt till lunch annars.

IMG_2237.JPG
Nu när man är stor åker man bussen med dom ännu större eleverna. Som Alex sa, nu är vi stora och går i 5an men ändå minst i bussen. Stor och liten på samma gång.

När vi åkte på en Sapader tur för några veckor sedan hade vi en kille i vår jeep som visade sig gå på samma skola som Alex. Inte bara det, dom åker i samma buss. Världen är liten eller i alla fall Alanya.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tidiga mornar

 1. farfar hebbe says:

  Mors..Tackar hoppas detsamma för dig,,en fin skön dag,,jag har inget ”Måste” på hela dagen..Startar med en fika tillsammans med mina 2 bröder..Haé Kram.

 2. skåningen says:

  Godmorgon ! Så stor och vacker pågen har blivet! Kram!

 3. farfar hebbe says:

  Det är en tradition sen många år,har vi möjlighet så fikar vi kl 09 måndag till fredag…Haé Kram.

 4. Aurora says:

  Vilka långa dagar. Det är tur att de har möjlighet att få i sig lite mat under dagen.

Kommentera