Jordbävning igen

Helt ärligt klara jag mig utan alla dessa j***a jordbävningar vi bjuds på. Nu var det ett inatt igen på 5,2.

Jag låg och läste och jag läser alltid till ögonen går i kors så när jag var i halvdvala lägger jag ifrån mig boken, släcker lampan, lägger huvudet på kudden och är redan då på väg in i drömmarnas värld.
Då börjar sängen gunga på ett sånt sätt att jag direkt fattar vad det var för att direkt efter första lilla gunget börja skaka galet mycket.
Jag flyger upp och slänger på mig kläder. Eftersom det började med litet gung för att direkt sen börja skaka galet mycket visste man ju inte om det skulle öka ännu mer. Det gjorde det inte som tur var.
Gick ut på balkongen och redan innan det, då när det skakade hörde jag folk utanför skrika. Ute på balkongen ser jag folk på massor av hotellbalkonger. Stackarna, helt uppskärrade och det var jag med.
Denna var inte lika kraftig som den i slutet på december men denna höll på längre.
Å ja, det var den sömnen. La mig igen efter en stund och läste. När kl var 02 var jag inte trött men släckte lampan och lyckades somna så småningom.

IMG_1890.PNG
Tittade på appen nu jag tog bilden ovan ifrån inatt och nu visar den att det var 3 skalv samtidigt.

IMG_1892.PNG
Dom två yttersta rutorna visar på 5,2 och den i mitten på 5,3.

This entry was posted in Inte alltid roligt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Jordbävning igen

 1. Lena Ljunggren says:

  Håller med dig jordskalv klarar man sig utan…….Vill inte uppleva det alls så jag hoppas det håller sig lugnt när jag åker till Alanya i slutet av september. Ha en härlig helg! Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Det hoppas jag med. Är trött på det här nu. Ska det skaka kan det väl hålla sig på max 3,0 då känner vi inget.
   Önskar dig också en riktigt härlig helg 🙂

 2. Annelie says:

  Usch vad jobbigt! Stackars Er.

 3. Anita says:

  Åh så obehagligt! I fjol åkte jag hem från Alanya ett par dagar innan det var ett skalv så hittills har jag klarat mig från den upplevelsen men man vet aldrig när det kommer. Du börjar väl bli van nu?

  • Sand mellan tårna says:

   Nä man vet ju aldrig när det kommer. Det skakar mest hela tiden men dom är oftast så små så vi känner dom inte men när det känns är det obehagligt och man vänjer sig nog aldrig.

Kommentera