Svåra frågor för SD att svara på??

I söndags kväll skickade jag för skoj skull och av nyfikenhet ett mail till SD.

Jag frågade hur dom ser på multikulturella familjer. Beskrev min situation. Att jag är svensk sedan födseln, hur jag sedan många år tillbaka lever i Turkiet med en turkisk man och att vi har en son som är född i Sverige och har dubbelt medborgarskap.

Frågade hur dom ställer sig till att om vi en dag skulle vilja leva i Sverige eller om sonen en dag själv skulle vilja bosätta sig där?

Trodde väl inte jag skulle få svar samma dag. Det var ju ändå en söndag. Kanske inte heller svar på måndagen men sen väntade jag mig faktiskt få ett svar men det har uteblivit.
En annan svenska som bor här hade själv mailat dom och fått svar på en dag så självklart borde det ju inte ta mycket längre tid för mig att få svar tyckte jag. Kanske ska tilläggas att hon har inte en turkisk man och inga svurkbarn.

Varje dag har jag kollat min mail, både inbox och skräp men inget svar.

Fegisar sa ett par av mina vänner om SD och det uteblivna svaret men jag tror inte SD är fega jag tror snarare det är så att SD har vissa svårigheter att ge ett svar.

Skulle dom säga: Nä ni är inte välkomna. Eller du är om du inte konverterat vill säga men inte din man som är turk och därmed muslim och såna vill vi inte ha och ungen är halvturk så nä, inte han heller.
Så kan dom ju inte svara, det förstår t om dom. Då skulle dom ju framstå som rasister och det är dom ju inte säger dom ju.

Ok om dom då svarar att ja ni är välkomna hela familjen att bosätta er här. Vi säger inget eller har inga som helst synpunkter på multikulturella familjer eller något emot muslimer.
Så kan dom ju inte heller svara. Då skulle dom ju ljuga och ljuga är fult. Det vet ju alla.

Så ja, frågorna var nog lite för kniviga för SD att svara på.

IMG_1862.JPG

This entry was posted in Allt & Inget and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Svåra frågor för SD att svara på??

 1. Ama de casa says:

  Jag hoppas verkligen att du FÅR svar. Skulle vara intressant att få veta vad dom säger…

 2. Mamma says:

  Haha det där blir inte lätt att reda ut för dom. Dom väljer nog att avstå från att svara 🙂

 3. E says:

  Häftigt av dig att skriva till dem måste jag säga. Du måste berätta om du trots allt skulle få ett svar.

  • Sand mellan tårna says:

   Nä inte ett ljud från dom 🙁 Väntar mig inget svar nu efter så här lång tid :/ Skulle jag mot förmodan få ett lägger jag ut det på bloggen 😉

Kommentera