Vila i frid Brasse

Nyheten om att Brasse Brännstöm är död slog emot mig när jag tidigare imorse öppnade Aftonbladets app.

Så sorgligt!

Jag är uppväxt och lärde mig alfabetet med Fem myror är fler än fyra elefanter, likaså Alex som har alla dvd filmerna samt pc spel.

Å vem minns inte Varning för barn? Lika roligt då som nu…

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Vila i frid Brasse!

This entry was posted in Allt & Inget, Filmklipp and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Vila i frid Brasse

 1. Ama de casa says:

  Ja, jag blev också chockad. Han lärde mig att gilla bokstäver 🙂

  Vila i frid!

 2. Pia Gustafsson says:

  Ja det är så sorgligt 🙁 En av mina stora favoriter har slitits bort på tok förtidigt, mannen som lärde oss räkna och göra rätt. Varning för barn är nog bland det bästa som hänt oss, i mitt <3 finns han kvar för alltid. Hoppas Ni klarar värmen som råder hos Er? Vi kommer på måndag men tydligen skulle det komma in regn tisdag och onsdag? Hoppas dom har fel, önskar dig och familjen en skön lördag =)

  • Sand mellan tårna says:

   Ja väldigt sorgligt. Så många minnen från allt han gjort. Fem myror blev tom roligare nu när jag såg det som vuxen med Alex. Många skämt jag inte fattade riktigt som liten som jag skrattade gott åt nu. Varning för barn får mig att tjuta av skratt 🙂 han kommer leva kvar länge genom sina sketcher och program.

 3. Mamma says:

  Visst är det sorgligt. Jag kommer ihåg när vi satt och tittade på Magnus, Brasse och Eva och jag såg fram emot varje program lika mycket som du.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jätte sorgligt. Tittar mycket med Alex och skrattar gott varje gång. Han kommer leva vidare i fem myror för många generationer framåt.

Kommentera