Dax att köpa böcker

Idag åker Kerstie hem. Blir att träffa henne en snabb sväng idag för att säga hej då.
Har sagt att när hon åkt är mitt schema tomt några dagar, precis som jag vill ha det. Har varit så mycket senaste tiden så jag vill ha några dagar utan något inplanerat och bara ta dagarna som dom kommer. Vila lite innan nästa besök kommer. Det dräller in folk här nu under september.
Meeeen det blev inte riktigt som jag tänkt.
Igår kom det där sms:et från skolan att vi kan komma ut och köpa böcker och uniformer. Idag och imorgon mellan 10-17 så det är bara att samla kraft och ta tag i det. Får se om jag tar det senare i eftermiddag eller i morgon.

IMG_1752.JPG

This entry was posted in Alex skola and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Dax att köpa böcker

 1. Mamma says:

  Oj, oj, oj slit och släp! Du behöver nog lite semester 🙂
  Puss o kram! Ha en bra dag!

 2. Ama de casa says:

  Det är skönt att bara vara ibland. Synd att du blev snuvad på det… 😉

 3. Mamma says:

  Ja, jag räknar med att du vilat upp dig till jag kommer så jag kan bli riktigt ompysslad 🙂

Kommentera