Rolig, varm o skön dag

Var med Joanne och Şenay på Wipe out Alanya sea fun park 3,5 timme idag. Kerstie var också med men hon låg på en solsäng och passade våra väskor när vi andra var ute.

IMG_1701.JPG
När vi kom dit var min ambition att ta mig runt minst ett varv. Jag gav upp efter ett halvt. Helt slut!
Du kämpar för allt du är värd och gör allt för att inte ramla i vattnet då det är så attans svårt att ta sig upp igen då och man får ofta simma runt och hitta nåt av ställena där det finns handtag att ta hjälp av. Var helt genomsvett och när jag gav upp var det skönt att slänga sig i vattnet som iofs inte svalkar särskilt mycket.

IMG_1702.JPG
Pigg och Puff var uthålliga och var ute i 2 omgångar och stannade dubbelt så länge som mig.

Igår när vi var till Sapadere sa jag att fasen vad det bränner. Visst gassar solen och vindarna är varma men ändå sköna när du åker öppen jeep och dessutom fått vatten på dig men igår brände solen strålar och vindarna var extremt varma. Har aldrig känt så förr under en jeeptur.
Kanske inte konstigt att vi kände så. Stod i tidningen att vi hade 42 grader igår och säkert lika varmt idag.

Hade i alla fall en både rolig och härlig dag både igår och idag.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner, Utflykter stora som små and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rolig, varm o skön dag

 1. Mamma says:

  Puh, med den värmen kan man ju inte vara nån annanstans än i närheten av vatten. Och det löser ni ju bra 🙂
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det blev många bad. Kerstie tyckte det var super härligt. Hon berättade nu ikväll att taxichauffören sagt att det var 45 (!!!) grader idag. Lite överdriver dom alltid här men det var nog 42-43. Pust!
   Puss o Kram

 2. Ama de casa says:

  Här har vi haft behagliga 20 – 25. Njuuuuter! 🙂

Kommentera