Ingen skam i kroppen

Asså nu är jag så arg. Vissa människor har verkligen ingen skam i kroppen. Lågt stående kräk värt mindre än skiten under mina skor.

Lånar man ut något, pengar, bil, väska, borrmaskin… Så ska man ju få det tillbaka. Ett lån ska ges tillbaka. Enkelt!!

Ger man däremot en person något för att hjälpa denna person när den har det svårt och det inte talats eller handlat om ett lån utan helt enkelt en hjälpande hand, välgörenhet om man så vill kalla det så kräver man ju inte tillbaka detta.

Flera personer jag vet har hjälpt en som behövt det med en valfri slant. Ingen har ens tänkt tanken att ta tillbaka något när det inte ens handlat om ett lån utom en person som helt plötsligt efter mer än 2 månader fått hjärnsläpp och börjat gny om att den ska ha tillbaka det den gav.

Alla som givit står som frågetecken och tycker det är skam och riktigt lågt att göra så som denna person nu gör. Det gavs från hjärtat och det var alla överens om. Det var aldrig tal om nåt lån.

Vissa människor har ingen skam i kroppen men desto lättare för omgivningen att hädanefter veta vem man själv inte ska hjälpa och sånt beteende slår tillbaka förr eller senare.

Usch!!!!!!

This entry was posted in Inte alltid roligt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera