Tvätta Tvätta Tvätta

Vi är 3 pers men jag tvättar som vi vore det tredubbla. Minst en eller ett par maskiner varje dag. Byter ju kläder minst ett par gånger om dan och kläderna är ju inte smutsiga men i denna värmen och fukten svettas man ju hela tiden så kläderna känns ju ofräscha så man vill tvätta dom. Byter sängkläder ett par gånger i veckan på sommaren medan jag byter oftast en gång i veckan eller ibland varannan vecka på vinter. Å alla dessa badhandukar ska vi inte tala om. Känns som den där tvättkorgen är bottenlös, det tar liksom aldrig slut.

Startade precis en maskin och har en hög kläder mm från 2 maskiner liggandes och väntar på att bli vikt men först viktigare saker…Kaffe!

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget, Lyxhustruliv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tvätta Tvätta Tvätta

 1. Mamma says:

  God Morgon!
  Slit o släp! Och ni sliter ju inte ut kläderna precis, det fixar maskinen 🙂
  Puss o Kram! Ha en bra dag!

 2. Ama de casa says:

  Håller med. Det blir mycket tvättande såhär på sommaren. Jag ska byta tvättmaskin, den vi har håller på att säga upp sig efter drygt 10 år. Jag letar efter en som har ett kortprogram, just för uppfräschning av ”icke-smutsiga” kläder, och som dessutom har inbyggd torktumlare (har inte plats för en separat). Skulle vara toppen att kunna tumla underkläder och slippa pilla med att hänga upp dom. Dessutom handdukar och lakan på vintern. Då är det inte alls så lätt att få dom torra ibland.
  🙂

Kommentera