Kl 8!!!

Redan kl 8 steg jag upp idag. Trött som en gnu så lätt var det inte men har lite att greja men nu på morgonen innan vi sticker hem till Joanne och Şenay för lite poolhäng.

Kollade väderapparna och på tisdag visar det åska och regn.

IMG_1318.PNG
För ett par dar sedan visade dom även åska och regn på onsdag men det är ändrat. 20-25% risk för regn och dom procenten kommer med all säkerhet gå ner ( det började med 48% för ett par dar sedan) så jag tror inte det blir nåt av det.
Skulle det ändå komma en skur är det jag som går ut och dansar i regnet.

Idag får jag bli blöt och dansa i poolvatten. Klarblå himmel, strålande sol, 65% luftfuktighet och 31 grader just nu.

God morgon!

This entry was posted in Väder and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kl 8!!!

 1. Ama de casa says:

  Idag regnar det här enligt prognoserna. Tittar jag ut så regnar det inte… Jag har till och med varit så tuff att jag tvättat och hängt kläderna på taket!

  Lite regn skulle inte sitta fel.
  🙂

 2. Lena Ljunggren says:

  God morgon ! Ha det gott med poolhäng , här kan jag dansa i regnet ……..hela dagen visar väderleksrapporten ! Är ok efter denna fina sommar men jag ser fram emot att det blir sol och lagom varmt på vår höstvecka i Alanya i slutet av september. Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Tack det var en härlig dag 🙂

   När ni kommer är det garanterat skönt och lagom varmt här 🙂

   Ha det gott!!

Kommentera