Pepsi som sololja!!??!!

Idag på stranden ser jag en ung tjej med en 1,5 lit pepsiflaska. Hon häller pepsi i handen och så ser jag att hon typ smörjer sig på halsen med det???
Sen tar hon mer och fortsätter på armarna.
Jag säger till Linda att kolla och hon tittar lika förvånat som mig.
Är det verkligen pepsi? Flaskan var i stort sett full och det såg exakt ut som pepsi. Hon smörjde hela kroppen med det och man såg att det var kolsyra för det blev lite pysigt sådär när det kom på huden.
Vi fattade ingenting?? Vad skulle det va bra för liksom??
Måste googla sen sa jag till Linda.
När jag kommer till kontoret sitter 3 av grabbarna här och jag berättar om detta och dom säger i kör… Hon använde det som sololja.
Jag bara, va??? Aldrig hört eller sett förr i hela mitt liv. Jag och Linda skojade om att det kanske var så men ingen av oss menade allvar.
Jo men så att, pepsicola som sololja funkar tydligen. Billigare visst men aldrig något jag kommer testa. Fy så klibbigt och äckligt. Dessutom använder jag inte olja, här är det vanlig solkräm som gäller. Hemma hos oss hittar man sf 6,10,15,20,30 och 50 men ingen sololja och ingen pepsi.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pepsi som sololja!!??!!

  1. Aurora says:

    Jag hörde att FN-soldater använde dielselolja för att snabbt bli bruna. Jag kör utan men på läpparna tar jag alltid solskyddsfaktor. Annars solar jag kortare stunder.

  2. Bysiri says:

    hahaha jag trodde att det var en myt!! Fick höra redan när jag var 14 (10år sen) att man skulle smörja sig i cocacola för att bli brun fortare och få finare färg. Jag som hade getingfobi provade dock aldrig trots att jag gjorde allt för att bli brun fort 😉 Sansat mig idag tack och lov har också solskyddsfaktor när jag solar, i turkiet blir det spf50 hemma blir det 15.

Kommentera