1 månad

15e augusti idag vilket innebär att om 1 månad börjar skolorna här.
Alex längtar inte alls. Inte jag heller. Vet inte hur vi ska komma upp på mornarna. Runt 9 brukar jag vakna till liv och tvingar mig då upp. Hade lätt kunnat sova vidare men man kan ju inte sova bort hela dan. Alex vaknar allt mellan 9-11, oftast efter 10. Ett par mornar har han vaknat 11.30 men så blir det ju senare kvällar också. Det är ju på kvällen man vaknar till liv, när solen gått ner och det blir liiiite svalare. Får börja vända tillbaka dygnet om ett par veckor. Idag ställde jag klockan så jag får fixat lite här hemma innan vi tar en heldag på stranden.

IMG_1225.JPG

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

3 Responses to 1 månad

 1. Mamma says:

  God Morgon!
  Ja det blir nog segt att vända tillbaka till vanliga rutiner men man brukar vänja sig ganska fort. Och även om inte Alex ser fram emot skolan så blir det oftast hur kul som helst att träffa klasskompisarna igen.
  Ha en bra dag! Och en trevlig helg! Förhoppningsvis utan elavbrott 🙂
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja han kommer tycka det är kul att träffa alla kompisar igen så det blir nog bra 🙂
   Trevlig helg till dig med.
   Puss o Kram

 2. Ama de casa says:

  Jag var uppe vid halv sju i morse för att kolla om det var några bilar som bogserades bort på grund av marknaden. Det var det. Trafikpolis-Ama kunde inte låta bli, liksom 😉

  Sen damp jag i bingen igen 🙂

Kommentera