Fullt ös…

På vår balkong igår kväll. Satt på balkongen och var just på väg att gå och lägga mig. Då kommer nåt flygande. Just då i mina trötta ögon ser det ut som en fågel så stort kändes det. Slash som legat på ena stolen hoppar upp och börjat jaga det här flygfät. Upp mot väggen hoppar han sen ner på golvet sen upp i luften. Jag bara ser nåt som flaxar och en galen katt. Fångat den fick han inte men däremot jagat in den. Nånstans bakom soffan för där satt sen Slash på vakt och rörde dig inte ur fläcken.
Inget hände på en lång stund så jag tänkte att den är väl död och jag får ta rätt på det imorn.
Gick och la mig och när jag kommer upp har Slash lyckats fånga den och lagt sen väl synlig på hallgolvet.

IMG_1268.JPG
Tilltufsad halv stackare men glad att Slash tog den. Usch, stor och äcklig.

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

3 Responses to Fullt ös…

  1. Mamma says:

    Duktig Slash! Fy vad äcklig den ser ut.
    Puss o kram! Ha en bra dag!

  2. Ama de casa says:

    Haha! DUKTIG Slash! 😀

Kommentera