Rea shoppat

Lite på LC Waikiki till Alex.

IMG_1265.JPG
4 t-shirt och 1 par shorts för 200 sek.

Han har massa t-shirt och shorts så det räcker denna sommar och när skolorna börjar är det ju skoluniform som gäller men t-shirts behövs alltid här och köpte i en storlek större så han kan ha nästa sommar. Ska ta en sväng till en annan dag.
Såg i fredags att De Facto kommer börja med barnkläder så det måste jag spana in när det kommer.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

7 Responses to Rea shoppat

 1. Mamma says:

  Snyggt! Och billigt!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jag trodde allt skulle bara utplockat och mycket var slut i hans storlek men lite blev det iaf 🙂

 2. catrin says:

  Hej Karina! Härliga bilder som vanligt från underbara Alanya. Här har sommaren dragit förbi o hösten börjar göra sej påmind o då börjar reslusten komma. Tittar på resa till Alanya 15-22 oktober o nu undrar jag om det är försent eller om det fortfarande är ok att åka då.? Har varit tidigare 1a veckan i oktober o då var det helt underbart. Ha nu en fortsatt bra dag! Kram Catrin

  • Sand mellan tårna says:

   Hej Hej!
   Oktober brukar vara fint med sköna temperaturer. Kan komma nån regnskur men inget långvarigt så boka ni 🙂
   Kram och ha det gott!

 3. pia says:

  Oh där vi var vi oxå nu i juni. Blev tipsad från en kompis att vi skulle besöka det och det var som Hm hemma ungefär. Mycket billigt så vi shoppade en hel del kan jag säga =) Kvalitén håller och är inte som Hm hemma. Nu väntas semester igen, och den 1:a åker vi ner för en vecka till Side och härliga Papaya hotell. Jag verkligen avundas dig som bor i detta paradis…Har varit dålig på att kommentera men nu är det dax igen =) Kram

  • Sand mellan tårna says:

   När den butiken först öppnade hittade jag aldrig nåt där varken till mig eller Alex. Fortfarande sällan jag hittar nåt till mig men nu har dom mycket snyggt till killar. Herr däremot har alltid funnits mycket snyggt.
   Alltid mycket folk där. Särskilt ryssar, kryllar av dom.
   Önskar dig en härlig resa 🙂
   Kram!

 4. Ama de casa says:

  Fina fynd! Glada färger och bra pris 🙂

Kommentera