Snegubbe

Natten mellan onsdag och torsdag vaknade Alex och sa att han hade vänt sig och hörde hur det knakade till i nacken och han hade jätte ont.
Det har man ju själv gjort många gånger och det tar ett par tre dar sen går det över.
Han vill inte vrida huvudet åt vänster för då gjorde det så ont så han gick ju lite snett med huvudet åt höger. Det kändes lite bättre under dan tyckte han.
Ser när vi kommer hem och han tar av sin tröja att han är ju alldeles sned??!!?? Vänster axel hängde ner mycket mer än höger.
Hm? Kanske borde kolla upp det imorgon.
På natten kunde han ligga på båda sidor utan problem, något han inte kunde när det hände. Då kunde han bara ligga på rygg med armarna/ händerna under huvudet. Enda sättet det inte gjorde ont.
På morgon sen när han vaknade kändes det ännu lite bättre och han var inte sne längre. Så bra!
Sen under dan föll liksom axeln ner igen och han blev sne men han fick mindre ont hela tiden så jag tänkte att det rättar väl till sig. Han lekte som vanligt, ingen smärta hindrade honom från att både cykla och spela fotboll mm.
Fortfarande lite ont och lite sne igår morse men sen på kvällen när vi kom hem visade han att han utan problem kunde vrida huvudet som vanligt och han var inte heller sne längre.
Så jag antar att han är bra nu.
Har aldrig tänkt på om man själv blivit sne när man knäckt till så där?!? På Alex syntes det så väl, skilde väl en 5 cm. Aja, en rejäl muskelsträckning som nu verkar vara bra i alla fall vilket är huvudsaken.

IMG_1225.JPG

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

One Response to Snegubbe

  1. Ama de casa says:

    Ajdå… Men skönt att det verkar ha gått till sig!

Kommentera